Barentz
Barentz
Barentz
Barentz

Project
Actualisering Barentz te Hoofddorp

Opdrachtgever
Barentz

Barentz

Oplevering
Juli 2017

Bruto vloeroppervlakte
3.191 m2

Projectomschrijving
Barentz wilde voor haar medewerkers een plezierige en fijne werkomgeving creëren. De Klaver Giant Groep heeft daarom de klimaatinstallatie, de elektrotechnische installaties, data aansluitingen, beveiliging en inbraakinstallatie geactualiseerd zodat Barentz gereed is voor de toekomst en haar medewerkers die fijne werkplek biedt waar zij naar streven.

Barentz is een toonaangevende leverancier van ingrediënten voor farmaceutische, persoonlijke verzorging, levensmiddelen en dierlijke voeding industrieën.

De bestaande installaties zijn vervangen voor energiezuinigere oplossingen, waarbij onder andere gekeken is naar stroomverbruik. De installaties zijn beter, efficiënter en duurzamer. Er is een domotica installatie toegepast voor het schakelen van de verlichting per verdieping, gekoppeld aan de inbraakinstallatie. De verlichting is in verschillende vaste scenes regelbaar. De verlichting van de kantoren wordt centraal per verdieping gestuurd, waardoor met 1 druk op de knop een gehele afdeling aan kan worden gestuurd. De gescheiden kantoren en vergaderruimtes zijn apart te bedienen.

Door de zeer prettige samenwerking met de opdrachtgever, de goede voorbereiding en onderlinge communicatie hebben we koers kunnen houden zonder grote veranderingen en binnen het vooraf gestelde budget. Het project is naar volle tevredenheid met de juiste nazorg opgeleverd.