Installatiebedrijf
Installatiebedrijf

Project
Renovatie Nieuwbouwproject “De Schat van Compaen” fase 1

Opdrachtgever
Bouwbedrijf Koning Bouw Volendam

Oplevering
Medio 4e kwartaal 2011

Projectomschrijving
Koning Bouw Volendam gaan voor de Wooncompagnie in hart van Oostzaan, in de omgeving van het dorphart, gemeentehuis en winkels het project “Schat van Compaen” realiseren.

Fase 1 is gestart en bestaat uit een pand met 2 verdiepingen, op de begane grond bevinden zich 8 winkelunits en op iedere verdieping worden 8 appartementen gerealiseerd. Bijna alle appartementen (16) bieden door de openslaande deuren uitzicht over het oude Kerkplein, het levendig centrum van het dorpsleven.

Op feestelijke wijze is op woensdag 3 november 2010 de eerste paal de grond in gegaan. De eerste paal werd geslagen door  vertegenwoordigers van de gemeente Oostzaan, Wooncompagnie en Bouw en Aannemingsbedrijf Koningbouw BV uit Volendam. Hiermee is het officiële startsein geven voor de bouwwerkzaamheden, die naar verwachting in het vierde kwartaal van 2011 worden afgerond.

Klaver Technisch Bedrijf B.V. is in samenwerking met de Bouw en aannemingsbedrijf Koningbouw B.V. gestart met de elektrotechnische installaties voor dit project.