Walstroom Scheveningen

Walstroom Scheveningen

Het project bevat het engineeren, realiseren en onderhouden van een walstroominstallatie voor 1e en 3e Haven van Scheveningen.

Barentz

Actualisering Barentz te Hoofddorp

De Klaver Giant Groep heeft de klimaatinstallatie, de elektrotechnische installaties, data aansluitingen, beveiliging en inbraakinstallatie geactualiseerd zodat Barentz gereed is voor de toekomst en haar medewerkers die fijne werkplek biedt waar zij naar streven.

Nieuwbouw Railcenter te Amersfoort

Wij zijn verantwoordelijk geweest voor het aanpassen van de bestaande elektrotechnische installatie, de nieuwe installatie in het kantoorgedeelte, alsmede voor het verzorgen van de datavoorzieningen.

Nieuwbouw Landhuis te Den Helder

De Klaver Giant Groep realiseerde zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige installaties.

Bot-Bouwgroep-Bos-en-Vaartschool-Haarlem-oplevering-03

Uitbreiding Bos en Vaartschool te Haarlem

Via de Bot Bouwgroep ontving Klaver Technisch Bedrijf B.V. opdracht om de elektrotechnische werkzaamheden voor deze aanbouw te realiseren.

Huizingaschool voorkant

Nieuwbouw Huizingaschool te Amsterdam

Na een aanbestedingsprocedure heeft de Klaver Giant Groep de elektrotechnische werkzaamheden betreffende de nieuwbouw van de Huizingaschool mogen uitvoeren.

HGG

Uitbreiding HGG International Zuidrak 2 Wieringerwerf

Het project is in 2 fases worden uitgevoerd, waarbij fase 1 de nieuwbouw van de bedrijfshal met bijbehorende kantoorruimte betrof. Fase 2 was het verbindingsgebouw en de verbouwing van de begane grond van het huidige hoofdkantoor.

Nieuwbouw brandweerkazerne Anton

De Klaver Giant Groep heeft in opdracht van Brandweer Amsterdam Amstelland een nieuwe brandweerkazerne gerealiseerd, brandweerkazerne Anton.

toegankelijk perron

Realisatie toegankelijke perrons Bussum Zuid, Purmerend en Maarn

Het project is conform UAV-GC gerealiseerd; uniforme administratieve voorwaarden geïntegreerde contracten. Dit betekent dat het gehele ontwerp, zowel het VO als het DO door Klaver Technisch Bedrijf is verzorgd.

Zublin-Purmer-fotograaf Bart van Hoek

BioWarmteCentrale de Purmer

Al in 2012 werden de eerste stappen gezet naar de totstandkoming van deze duurzame centrale. Wij kunnen met trots melden dat wij hier de E-installaties, de W-installaties, de beveiligingssystemen, de data gebouw bekabeling en de terreininstallaties hebben verzorgd.

Installaties Hoorn vd Valk

Opening Van der Valk hotel te Hoorn

Ook de Klaver Giant Groep behoorde tot de genodigden. Via onze opdrachtgever Techval hebben wij voor het hotel verschillende installaties verzorgt, waaronder de Elektrotechnische-, Beveiligings- en Data Installatie.

Tuinstadhuis Amsterdam

Herinrichten Tuinstadhuis te Amsterdam

De Klaver Giant Groep heeft in opdracht van de Gemeente Amsterdam de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van het kantoorgebouw Tuinstadhuis gerenoveerd.

logo Stage Entertainment

Nieuw kantoorpand Joop van de Ende Theaterproducties te Amsterdam

Eind januari 2014 is het nieuwe kantoor van Stage Entertainment te Amsterdam feestelijk geopend. De Klaver Giant Groep heeft hier de kracht- en lichtinstallatie, het verlichtingsplan waaronder ook LED koofverlichting, data-, CAI- en CCTV- installatie, het toegangscontrole systeem en de gevel- en terreinverlichting gerealiseerd.

Dorpscentrum de Blinkerd

Verbouw dorpshuis De Blinkerd te Schoorl

De grondige renovatie van het dorpshuis De Blinkerd in Schoorl is opgeleverd. De Klaver Giant Groep heeft de gehele werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie vernieuwd.

verlichting

Realisatie elektrotechnische installatie Jopen

Klaver Technisch Bedrijf B.V. heeft in opdracht van Hecon Bouwgroep B.V. de gehele elektrotechnische installatie voor de uitbreiding van Jopen gerealiseerd.

Elektrische Installatie Amsterdam

Verbouwing basisschool De Springplank te Amsterdam

In stadsdeel Amsterdam West gaat de Klaver Giant Groep in Maart 2013 starten met de renovatie van de bestaande basisschool De Springplank. De bestaande basisschool zal verbouwd worden tot een brede school met buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, gymzaal, bibliotheek en gemeenschappelijk aula.

Nieuwbouw elektrotechniek Castricum

Nieuwbouw Paulusschool Castricum

In opdracht van Bouwbedrijf Tervoort hebben Klaver Klimaattechniek en Klaver Technisch Bedrijf de installaties gerealiseerd in de nieuwe Paulusschool. Deze school is gebouwd op de locatie naast de huidige Paulusschool.

Afbouw e-installatie Amsterdam

Afbouw middentunnel Centraal Station Amsterdam

De afbouw van de middentunnel op Amsterdam CS zal ruim twee jaar duren (tot bouwvak 2014) en wordt in 4 fasen afgebouwd. De elektrotechnische installaties, ontworpen door Movares, zullen door Klaver Technisch Bedrijf worden uitgevoerd.

Uitbreiding installaties Hoorn

Uitbreiding sporthal Lingeweg te Hoorn

Ten behoeve van de uitbreiding van de sporthal aan de Lingeweg te Hoorn heeft de Klaver Giant Groep een installatie advies uitgebracht voor de E, W en beveiligingsinstallaties voor de gemeente Hoorn. De uitbreiding van de nieuwe sportzaal/turnhal aan de Lingeweg bestaat uit een nieuwe sportzaal (385m2), twee kleed- en doucheruimtes, docentenruimte en een toestellenberging.

Elektrotechniek Zwaag

Uitbreiding distributiecentrum Lidl te Zwaag

Het werk omvat de uitbreiding met 5.000m2 en interne verbouw van het distributiecentrum te Zwaag. In de uitbreiding zijn tevens nieuwe koel- en vriesruimtes aangebracht.

Installatiebedrijf Noord Holland

Uitbreiding kantoor Derako

In september is de Klaver Giant Groep gestart met de werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijfspand gelegen aan de Kanaalkade in ’t Zand van de opdrachtgever Derako International B.V. Voordat er met de uitbreiding is begonnen hebben wij eerst de tijdelijke voorzieningen, in verband met het verplaatsen van het bestaande kantoor, gereed gemaakt.

Renovatie installateur Noord Holland

Renovatie college De Meer te Amsterdam

Het bestaande gebouw van College De Meer voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. De vervangende nieuwbouw bestaat uit twee min of meer identieke gebouwen die zich in de kenmerkende stedenbouwkundige structuur van de Watergraafsmeer voegen. Het voorziet in de totale ruimtelijke behoefte van de school voor zowel les- als aanvullende onderwijsfaciliteiten.

Nieuwbouw installatiebedrijf Opmeer

Nieuwbouw Multifunctionele accommodatie De Weyver

Tussen de bestaande sporthal en turnhal van sportcentrum De Weyver is nieuwbouw gerealiseerd om een multifunctioneel complex te realiseren. Het complex heeft een centrale entree, eigentijds qua vormgeving en is prominent aanwezig en daarmee duidelijk herkenbaar vanaf de A.C. de Graafweg.

Realisatie liften Hoorn

Realisatie liften NS Station Hoorn

Opdrachtgever Heijmans is reeds in 2011 gestart met de werkzaamheden bij het NS Station Hoorn. De drie bestaande trappen worden vervangen, er komt bij alle drie de trappen een lift en een nieuwe overkapping bij de voetgangersbrug. De voetgangersbrug is straks beter bruikbaar voor minder validen, ouderen en mensen met veel kinderen en bagage.

Elektrotechniek

Nieuwbouw bezoekerscentrum PWN De Zandwaaier

Het project wordt duurzaam gebouwd en geïnstalleerd volgens BREEAM – excellent uitvoering. Zo wordt het pand voorzien van diverse duurzame installaties en schakelingen.

Regus Electrotechniek

Realisatie kantoor/werk ruimtes Regus

In Apeldoorn, Utrecht en Amsterdam Sloterdijk zijn door de Klaver Giant Groep kantoor- en werkruimtes gerealiseerd voor Regus. Regus verhuurt ingerichte kantoren, virtuele kantoren en meeting room.

Installateur Noord Holland

Routz

Het nieuwbouw pand van de Routz Group, partner in de ICT, heeft een modern en dynamische uitstraling. Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen. In november 2011 is de eerste paal geslagen van het nieuwe kantoor. In mei 2012 konden de werknemers verhuizen naar de nieuwe werkplek.

Domotica Bioscoop

Domotica Bioscoop Cinemeerse

Klaver Technisch Bedrijf heeft de elektrotechnische werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe luxe, trendy en gezellige bioscoop CineMeerse aan het Raadhuisplein te Hoofddorp uitgevoerd. De bioscoop is een onderdeel van het project herstructurering van het Raadhuisplein in het centrum van Hoofddorp.

Installatiebedrijf

Nieuwbouw restaurant WOODSTONE

Samen met aannemer De Geus Bouw heeft Klaver Technisch Bedrijf in zeer korte tijd de inrichting van het restaurant WOODSTONE Pizza and Wine gerealiseerd.

Installateur elektrotechniek

Station Utrecht Leidsche Rijn

Klaver Technisch Bedrijf is in opdracht van Aannemingsmaatschappij K. Dekker B.V. uit Krabbendam in april begonnen met de complete elektrotechnische werkzaamheden, inclusief beveiligingsinstallaties en reizigersinformatiesystemen.