Elektrotechniek Noord Holland
Elektrotechniek Noord Holland

Project
Herinrichting van de begane grond, centrale hal met annexen, met het ServiceCentrum in het Stadhuis van de gemeente Purmerend

Opdrachtgever
De gemeente Purmerend

Oplevering
Januari 2010

Projectomschrijving
Alle loketten op begane grond:
In de Oude situatie waren de loketten verdeeld over verschillende verdiepingen. Bezoekers moesten daarom vaak zoeken naar het loket waar ze met hun vraag terecht kunnen. Na de verbouwing is dat verleden tijd.

De hele inrichting van de begane grond is veranderd. In het verleden bevonden de loketten zich op meerdere etages. Nu zijn alle loketten op de begane grond. Zo kunnen burgers voor alle vragen en producten van de gemeente in de hal terecht.

Sinds de verbouwing is de hal overzichtelijker en heeft een open uitstraling. Er is een leestafel, een speelhoek voor kinderen en een mogelijkheid om te internetten. De gemeente biedt met de nieuwe inrichting meer service aan haar bezoekers.

Installatie onderdelen
Verlichting installatie, Toegangscontrole, Brandelmeld installatie, beveiligings installaties tbv inbraak documenten, gebouwbekabeling, diverse voorzieningen t.b.v. tijdelijke huisvesting.